dilluns, 7 de maig del 2018

BLOG MUSICAL

NIGTHCORE:

 Nightcore és un estil electrònic de publicació que accelera el ritme de la música existent. Això dóna lloc a un augment del to de la música, especialment notable al nivell de les veus, que caracteritza aquest gènere3,4. Trobem aquest estil en el joc de ritme Osu! qui ho proposa com un dels seus modes de joc.

text graphic design

Origens estilístics: Happy Hardcore, Techno, Dance, Trance, Speed ​​Edit 1 Orígens culturals Inicis dels anys 2002 2 Instruments típics Ordinador, programari de manipulació de so, seqüenciador Popularitat Popular Escenes regionals d'Internet.

Resultado de imagen de tomorrowland

 Quant a Nightcore és el terme glorificat per descriure l'estil d'accelerar Eurodance, Hands Up i Trance, que va sorgir a mitjans de 2000 a YouTube. Es caracteritza per la seva vocal alta i ritme d'entre 160 i 180 cops per minut. Es va originar el 2002 del duo de DJ noruec del mateix nom.Des de 2011, Nightcore s'ha aprofitat massivament per descriure versions de diversos gèneres musicals.

Resultado de imagen de tomorrowlandL'any 2002, els estudiants noruecs Thomas S. Nilse (també conegut com DJ TNT) i Steffen Ojala Søderholm (també conegut com DJ SOS), nascuts al nord de Noruega el 1986, van començar la seva primera cançó per a un projecte escolar. Després de presentar la cançó al seu professor (Tor Bjørnar Henriksen), van rebre un 4 (C a l'escala internacional). Es desconeix el format del projecte escolar, però, pel que es pot considerar la segona ronda del projecte, van decidir fer el seu primer CD Energized, que constava de 13 temes utilitzant el programari Dance eJay 3. Segons Thomas, l'àlbum va ser elogiat com "sona com si fossin professionals", i "naturalment, van puntuar un 6 [grau més alt] en el seu projecte escolar" (ambdues traduccions traduïdes del noruec). Thomas S. Nilse i Steffen Ojala Søderholm van nomenar el seu duo 'Nightcore'; "Nightcore vol dir que som el nucli de la nit, perquè ballis tota la nit".  Després del primer llançament de CD el 2002, van llançar quatre àlbums més utilitzant un programari més avançat. Els CD es van lliurar als DJ locals i a tots els que van mostrar interès en la seva música.

 

 

 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada